• Binnen 48 uur een offerte
  • Advies op maat
  • 30+ jaar ervaring
  • Levering door gehele Benelux

4,8

Events

Bij Image Building zijn we gespecialiseerd in het creëren van onvergetelijke ervaringen. Bekijk onze pagina en laat je inspireren door de diverse evenementen die we organiseren. Samen maken we jouw evenement memorabel.

Bekijk producten Direct een offerte

Branding en aankleding

Bewegwijzering

Informatievoorziening

Datumaankondiging

Event communicatie
van Image Building 

Event communicatie betreft niet alleen de communicatie op de dag(en) zelf, de dagen die er vooraf gaan en erna komen zijn net zo belangrijk. Bij Image Building helpen we je de juiste esthetische én praktische toepassingen te maken voor jouw event!

Vermeldingen sponsors

Activatie

Sportevents

Beurzen

Full service bij
Image Building

Snel leveren

Binnen 48 uur ontvang je een vrijblijvende offerte én indien gewenst een grafisch ontwerp. En je reclame staat binnen ca. 5 tot 10 werkdagen op locatie.

Alles onder één dak

Wij verzorgen het printen, monteren en transporteren allemaal intern. Hierdoor kunnen wij snel schakelen voor jouw project.

Advies op maat

Tijdens dit proces heb je één vast aanspreekpunt die je voorziet van op maat gemaakte oplossingen.

MVO

Duurzaamheid staat bij Image Building hoog in het vaandel. We hergebruiken en recyclen onze materialen.

Leg je vraagstuk neer bij Image Building

Zoek je nog een ervaren partij die je niet alleen adviseert op het gebied van communicatie rondom events, maar die je vervolgens ook het volledige project uit handen neemt? Van ontwerpen en printen tot monteren/plaatsen op locatie? Stop maar met zoeken! Image Building heeft ruime ervaring in het aankleden van events en het verzorgen van communicatiemiddelen voor praktische informatievoorziening.

Bel met sales Stuur een bericht

Team Overheid, Cultuur & Events