• Binnen 48 uur een offerte
  • Advies op maat
  • 30+ jaar ervaring
  • Levering door gehele Benelux

4,8

Cultuur

Ontdek hier inspirerende projecten en initiatieven die we in samenwerking met diverse culturele instellingen en kunstenaars hebben gerealiseerd. Laat je inspireren door de veelzijdigheid van onze culturele bijdragen en dompel jezelf onder in de wereld van kunst, cultuur en creativiteit.

Bekijk producten Direct een offerte

Exposure

Communicatie

Krachtige exposities
in de buitenruimte

Laat je verrassen door de unieke combinatie van kunst, cultuur en de prachtige omgeving. Met krachtige tentoonstellingen die speciaal zijn ontworpen voor openluchtlocaties, krijgt kunst een nieuwe dimensie en verrijkt het de publieke ruimte. Laat je inspireren en beleef de impact van krachtige exposities die de grenzen van kunst en ruimte verleggen.

Opvallen

Aandacht

Full service bij
Image Building

Snel leveren

Binnen 48 uur ontvang je een vrijblijvende offerte én indien gewenst een grafisch ontwerp. En je reclame staat binnen ca. 5 tot 10 werkdagen op locatie.

Alles onder één dak

Wij verzorgen het printen, monteren en transporteren allemaal intern. Hierdoor kunnen wij snel schakelen voor jouw project.

Advies op maat

Tijdens dit proces heb je één vast aanspreekpunt die je voorziet van op maat gemaakte oplossingen.

MVO

Duurzaamheid staat bij Image Building hoog in het vaandel. We hergebruiken en recyclen onze materialen.

Leg je vraagstuk neer bij
Image Building

Ben je op zoek naar een ervaren partner die extra impact verzorgt voor jouw expositie of culturele marketing? Leg je uitdaging dan neer bij Image Building. Onze specialisten staan klaar om jou te voorzien van op maat gemaakt advies! Bel met ons team of stuur ons een bericht via de onderstaande button.

Bel met ons team Stuur een bericht

Team Overheid, Cultuur & Events