Een bouwterrein in de buurt kan letterlijk én figuurlijk veel stof doen opwaaien. Gebiedsontwikkeling brengt immers van alles met zich mee. Vragen van omwonenden over wat het wordt en hoe lang het zal gaan duren, passanten die zonder gedoe hun alternatieve route moeten kunnen vinden, de vastgoedbeheerder die zo snel mogelijk wil starten met de promotie van de verkoop… Allemaal zaken die met goede bouwplaats communicatie worden opgelost. En ja, we zeggen bewust bouwplaats communicatie, want de tijd waarin het bouwbord je enige optie was is gelukkig al heel lang voorbij. Wij zetten in deze blog alle mogelijkheden voor je op een rij!

Bouwplaats communicatie aluminium buizenframe image building blog

Aluminium bouwbord vervangt traditionele bouwplaats communicatie

Image Building is de one-stop-shop voor al je benodigde bouwplaats communicatie. Wij werken al 30 jaar houtloos dankzij het gebruik van frames van hoogwaardig recyclebaar aluminium. Daarin hebben we in de loop van de jaren twee basisuitvoeringen ontwikkeld. Het aluminium buizenframe bestaat uit ronde buizen met daartussen elastieken die het doek opspannen. Het blindframe maken we van een recht frame waar we het doek strak omheen spannen. Dit maakt het frame onzichtbaar waardoor het blindframe een strakkere afwerking en uitstraling heeft dan het industriële frame.

Bouwplaats communicatie trotter image building blog

Grenzeloos variëren met aluminium frames

Het voordeel van werken met aluminium frames en opgespannen doeken is dat het lichtgewicht is. Dat is fijn voor het milieu (want minder CO2-uitstoot) én fijn voor onze monteurs die daardoor minder hoeven te sjouwen.
Naast lichtgewicht is aluminium ook erg sterk. Daardoor zijn er (bijna) geen grenzen aan hoe groot je een bord kan maken. Dus kleine of grote bouwplaats, je krijgt altijd een bord dat precies past. Maar ook voor wat betreft de vorm, uitvoering en uitstraling zijn de mogelijkheden eindeloos. Wil je opvallen met een rond frame dat aan je steiger hangt? Leuk! Wil je met een groot staand V-frame twee kanten tegelijk informeren? Geen probleem! Liever een strakker uiterlijk dan de industriële look? Regelen we voor je! Uitdagingen… wij houden ervan.

Trotter; mobiele bouwplaats communicatie

Een mobiel billboard op de bouwplaats, we krijgen het verzoek steeds vaker. Onze Trotters hebben geen verankering in de grond nodig, waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen zijn over de bouwplaats wanneer nodig. Daarbij is de Trotter dubbelzijdig. Dat maakt tegelijkertijd communiceren naar passanten én de bouwplaats eenvoudig mogelijk.

bouwplaats communicatie bouwhekdoeken image building

Laat de bouwomheining spreken

Het bouwterrein omheinen is een must voor de veiligheid. Afscherming is daarbij een fijne bijkomstigheid, het ontneemt de bouwplaats aan het zicht en maakt het straatbeeld vriendelijker. Maar… die afscherming biedt vooral ook mogelijkheden om informatie te delen of reclame te maken! Bekleed bouwhekken met bouwhekdoeken, besticker de damwandpanelen van de cityfence of kies voor een complete bouwschutting van blindframes.

Bouwplaats communicatie blindframe image building blog

24 uur per dag zichtbaarheid met verlichting

Wil je dat jouw bouwplaats communicatie ook in de avonduren goed zichtbaar is? Geen probleem met de borden van Image Building! Al onze frames zijn uit te rusten met lampen en de Trotters zijn optioneel uit te rusten met interne verlichting. Zo weet je zeker dat je boodschappen ook in de donkere uren van de dag goed zichtbaar is voor geïnteresseerden.

Geïnteresseerd in bouwplaats communicatie?

Ben je nog op zoek naar één of meerdere communicatie mogelijkheden voor jouw bouwplaats? Neem eens vrijblijvend contact met ons op! Wij komen graag bij je langs op locatie voor een advies op maat.

BUITENRECLAME BOUW
PORTFOLIO BOUW & INFRA