• Binnen 48 uur een offerte
  • Advies op maat
  • 30+ jaar ervaring
  • Levering door gehele Benelux

4,9

Retail

Bereik je doelgroep, geef je locatie een aantrekkelijke uitstraling, introduceer nieuwe producten, en voorzie je klanten van tijdelijke informatie. Voor al deze situaties is tijdelijke buitenreclame de ideale oplossing. Bij Image Building begrijpen we hoe je buitenreclame effectief kunt inzetten om op te vallen.

Bekijk producten Direct een offerte

Detailhandel

Fastfood ketens

Tuincentra

Boost jouw
retail marketing

Van de horeca tot bouwmarkten en van fashion tot supermarkten, wij bieden uitgebreide ondersteuning op het gebied van offline retail marketing. Of het nu gaat om het creëren van zichtbaarheid voor je boodschap, het meedenken in effectieve promotiecampagnes of het leveren van op maat gemaakte oplossingen, wij staan voor je klaar.

Restaurants

Bouwmarkt

Woonboulevards

Retailmarketing
voor elk segment

Wervingscampagne

Ben je momenteel op zoek naar nieuwe werknemers voor jouw organisatie? Wij bieden verschillende aan producten om jouw vacature extra in het oog te laten springen en de aandacht te trekken van potentiële kandidaten.

Actie gericht

Wil je jouw nieuwe product effectief promoten of een actie onder de aandacht brengen? Laat voorbijgangers kennismaken met jouw boodschap door gebruik te maken van de producten en oplossingen van Image Building.

Branding

De rebranding van je bedrijf is een belangrijke stap. Het is een kans om je merkidentiteit opnieuw vorm te geven en te communiceren met de wereld. Bij Image Building begrijpen we dat dit een cruciaal moment is voor jouw bedrijf en daarom helpen we je graag om het op de juiste manier aan te pakken.

Informatief

Of het nu gaat om mededelingen van huishoudelijke aard, aangepaste openingstijden, veiligheidsvoorschriften of gewoon een bemoedigende boodschap naar jouw klanten, bij Image Building helpen we je graag om deze informatieve boodschap op de juiste manier te communiceren.

Leg je vraagstuk neer bij
Image Building

Ben je opzoek naar een ervaren partij op het gebied van buitencommunicatie in de retail? Leg je uitdaging dan neer bij Image Building. Onze specialisten staan klaar om jou te voorzien van op maat gemaakt advies! Bel met ons team of stuur ons een bericht via de onderstaande button.

Bel met ons team Stuur een bericht

Team Retail & Mobiliteit