Op zoek naar tijdelijke buitenreclame? 

Ben je op zoek naar tijdelijke buitenreclame? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Het team staat klaar voor het beantwoorden van al je vragen.
Bekijk ook eens de 10 meest gestelde vragen, misschien vind je daar ook al antwoord op je vraag. Een klacht melden? Klik dan hier.


Een update met betrekking tot het Corona-virus vind je hier.
Wij zijn geopend en waarborgen de kwaliteit die je van ons gewend bent onder strenge regels.Stuur ons een bericht

Veilig formulier

Zo vind je ons

Doordat we ons op het terrein van oud vliegveld Valkenburg bevinden, kan het voor sommige navigatiesystemen onduidelijk zijn waar we nou eigenlijk zitten. Vandaar een stukje uitleg zodat je nooit verdwaald mocht je ons bezoeken, wel zo fijn toch?

Als je navigeert op 1e mientlaan gebouw 238a zou het moeten lukken. Wanneer je de 1e mientlaan oprijdt, rijd deze dan helemaal af tot aan de slagbomen. Bij deze slagbomen kun je melden dat je op bezoek komt bij Image Building. Wanneer de slagboom opengaat rij dan een stukje door, je ziet aan de linkerkant een parkeerterrein met een groot bord P 238. Daar kun je parkeren. Tegenover dit parkeerterrein bevindt ons nieuwe pand zich!

locatie image building katwijk wassenaarseweg 75 1e mientlaan 1000x500

^ klik om te vergroten 

Aanleverspecificaties

Bedrijfsgegevens

Image Building
Wassenaarseweg 75, 2223 LA Katwijk
Adres voor navigatie:
1e Mientlaan gebouw 238A, 2223 LA Katwijk
(oud vliegveld Valkenburg)
Zo vind je ons!

T: 070 – 315 10 90
E: sales@imagebuilding.com

Tijdelijke buitenreclame door heel Nederland

Wij maken voor elke locatie (van Den Haag tot Maastricht en van Helmond tot Volendam) een advies volledig op maat. Bovendien stemmen wij het advies af op jouw wensen, het budget en de boodschap. Daarnaast biedt de diversiteit van onze producten voor elke vraag een oplossing. Weliswaar zitten daar uitdagingen tussen, maar zelfs met monumentale panden, exposities op gemeentegrond of het inpakken van een gebouw helpen we je graag!

Mis geen enkel nieuws over buitenreclame; ontvang de meest opvallende trends gewoon in je mail!