• Binnen 48 uur een offerte
  • Advies op maat
  • 30+ jaar ervaring
  • Levering door gehele Benelux

4,9

Vastgoed

Bij Image Building zijn we gespecialiseerd in het promoten van vastgoedprojecten en het vergroten van de merkbekendheid. Met een schat aan ervaring en creativiteit streven we ernaar om de boodschap van elk vastgoedproject op een boeiende en effectieve manier te communiceren.

Bekijk producten Direct een offerte

Kantoorpanden

Villa's

Huizen

Inzetten van signing
voor jouw vastgoed!

De branche waarmee het allemaal begonnen is bij Image Building: De vastgoedbranche. In de jaren ’90 vervingen wij als eerste het traditionele houten makelaarsbord door een lichtgewicht aluminium buizenframe. Deze duurzame variant met zijn strakke, industriële uitstraling is voordeliger, logistiek veel gemakkelijker te hanteren én geschikt om veelvuldig te hergebruiken. Na meer dan 30 jaar zijn wij gespecialiseerd in de vastgoedbranche en bieden wij diverse signing producten aan voor jouw vastgoed!

Winkelcentra

Wooncomplexen

Logistieke centra

Waarom vastgoed communicatie?

Opvallen

Leegstaande panden, terreinen of winkelunits kosten geld en moeten zo snel mogelijk weer verkocht of verhuurd zijn.

Communiceren

Met vastgoed communicatie informeer je de doelgroep over de betreffende plek óp de betreffende plek. Krachtig, duidelijk en effectief.

Leg je vraagstuk neer bij
Image Building

Ben je opzoek naar een ervaren partij op het gebied van buitencommunicatie in de vastgoed branche? Leg je uitdaging dan neer bij Image Building. Onze specialisten staan klaar om jou te voorzien van op maat gemaakt advies! Bel met ons team of stuur ons een bericht via de onderstaande button.

Bel met ons team Stuur een bericht

Team Vastgoed & Bouw