• Binnen 48 uur een offerte
  • Advies op maat
  • 30+ jaar ervaring
  • Levering door gehele Benelux

4,9

Recreatie

Welkom op onze pagina gewijd aan het bruisende domein van entertainment! Bij Image Building streven we ernaar om de recreatiebranche te ondersteunen met doeltreffende buitenreclame. Onze focus binnen deze branche ligt op diverse sectoren.

Bekijk producten Direct een offerte

Sport

Musea

Entertainment in
the spotlight

Image Building is toegewijd aan het ondersteunen van de recreatiebranche door middel van doeltreffende buitenreclame. Binnen deze branche richten we ons met name op uiteenlopende sectoren zoals sport, musea, pretparken en theater.

Pretparken

Theater

Full service bij
Image Building

Snel leveren

Binnen 48 uur ontvang je een vrijblijvende offerte én indien gewenst een grafisch ontwerp. En je reclame staat binnen ca. 5 tot 10 werkdagen op locatie.

Alles onder één dak

Wij verzorgen het printen, monteren en transporteren allemaal intern. Hierdoor kunnen wij snel schakelen voor jouw project.

Advies op maat

Tijdens dit proces heb je één vast aanspreekpunt die je voorziet van op maat gemaakte oplossingen.

MVO

Duurzaamheid staat bij Image Building hoog in het vaandel. We hergebruiken en recyclen onze materialen.

Duurzaamheid bij
Image Building

Voor onze buitenreclame maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardig recyclebaar aluminium en/of hard kunststof. Frames die na een afgerond project terugkomen inspecteren wij grondig op delen die nog sterk genoeg zijn voor hergebruik. Buizen en koppelingen die niet meer aan de kwaliteitsnormen voldoen recyclen we tot nieuw materiaal waar we dan weer nieuwe frames van maken. De reclamedoeken in onze frames zijn gemaakt van hoogwaardig PVC. Omdat ze vaak veel korter gebruikt worden dan hun gemiddelde levensduur, krijgen ze via Mijn Buuf een tweede leven als tas.

Ontdek onze visie

Leg je vraagstuk neer bij
Image Building

Ben je opzoek naar een ervaren partij op het gebied van buitencommunicatie in de recreatie branche? Leg je uitdaging dan neer bij Image Building. Onze specialisten staan klaar om jou te voorzien van op maat gemaakt advies! Bel met ons team of stuur ons een bericht via de onderstaande button.

Bel met ons team Stuur een bericht