Premium automotive signing

Je dealership voorzien van merkuitstraling, een campagneboodschap overbrengen, een modelintroductie communiceren, uniformiteit in uitstraling van meerdere locaties creëren… Deze doelen (en meer!) bereik je allemaal eenvoudig met tijdelijke buitenreclame. Image Building heeft ruim 25 jaar ervaring binnen de automotive branche. Als geen ander weten wij hoe je aan de lege stukken van de gevel flexibele communicatievlakken creëert en welke vorm van buitenreclame jouw pand nodig heeft om de meeste aandacht van passanten te trekken. En dat allemaal met een hoogwaardige uitstraling!

Buitenreclame voor de automotive branche

Maximale zichtbaarheid mét impact… passerende potentiële klanten informeren, inspireren én aanzetten tot koop… de voornaamste doelen van buitenreclame in de automotive branche. Gebruik gevelreclame in de vorm van een dealerframe aan de muur of raamfolie op de glazen pui. Met deze strakke, stijlvolle oplossingen breng je zowel merkuitstraling als campagneboodschappen krachtig over. En maak voor actiematige boodschappen de mix compleet met een Trotter (billboard) of een stoepbord op het terrein.

Ontvang advies op maat

Jurriaan Otting accountmanager Automotive Retail

Jurriaan Otting
Accountmanager Automotive & Retail

Onze oplossingen voor automotive bedrijven

Ons productassortiment voor buitenreclame is zeer uitgebreid. Dit zijn de meest gebruikte oplossingen binnen de automotive branche. Van dealerframes tot onze mobiele abri en meer. Zit wat jij zoekt er toch niet tussen? Dan zoeken we graag samen naar een oplossing op maat. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met onze specialist op het gebied van automotive signing.

automotive trotter buitenreclame image building
TROTTER
automotive dealerframe blindframe gevelreclame image building
DEALERFRAME
autodealer showroom raamfolie gevelreclame image building
RAAMFOLIE
automotive aluminium buizenframe image building
BUIZENFRAME