Automotive 2018-01-17T11:32:30+00:00

Automotive

Een modelintroductie? Showroombezoekers op de hoogte brengen van marktontwikkelingen? Vertel het in en rondom jouw pand, met behoud van de juiste identiteit. We inventariseren de locatie, brengen een advies uit en verzorgen vervolgens de gehele uitvoering.

Mediawaarde

Onze producten vertegenwoordigen een hoge mediawaarde. Wij kunnen jou adviseren hoe je maximale aandacht voor een product of dienst krijgt. Afhankelijk van de communicatiedoelstelling geven wij een specifiek advies. Het belang van jouw bedrijf of merk is maximale aandacht voor de campagne. Dat wordt bereikt met een goede mediamix (zowel online als offline) waarin onze producten niet kunnen ontbreken.

Dealerframes: het automotive-label van Image Building

Het label DealerFrames® is opgericht in 2004. Hiermee werd een grote kennis van de Nederlandse automotive markt en jarenlange ervaring in tijdelijke buitenreclame gecombineerd.

Wij bieden onze klanten een totaaloplossing aan: een bezoek aan jouw bedrijf kan essentieel zijn bij het bepalen van de juiste aanpak. Wij bezichtigen de betreffende locatie, meten in en brengen een vrijblijvend advies uit over de mogelijkheden en de geschikte montagewijze. Het gros van onze producten is tailor-made. Dit behoeft speciale aandacht. Volledig in eigen beheer verzorgen wij de productie, de montage en eventueel het verwijderen van de objecten. Wij hanteren de veiligheidseisen zoals die zijn opgesteld in de Arbo-wetgeving. Kortom, wij kunnen u het gehele traject uit handen nemen.

Met een vast aanspreekpunt ben je er zeker van dat wij volledig op de hoogte zijn van al jouw projecten. Deze service is zoals DealerFrames® is: persoonlijk.

VRAAG NAAR DE MOGELIJKHEDEN

Recente projecten

Advies nodig?

Wij helpen u graag!

NEEM CONTACT OP

Enkele van onze opdrachtgevers