Bouw & Infra 2018-03-13T13:42:13+00:00

Bouw & infra

Een bouwlocatie tijdens de ontwikkeling inzetten als informatiecentrum? Wegwerkzaamheden aankondigen op een veilige manier? Wij helpen bij het samenstellen en plaatsen van een geschikt pakket aan uitingen.

Profileer je organisatie door middel van
signing op de bouwplaats!

Specifieke werkwijze

Bij een bouwproject zijn vele partijen betrokken waardoor het plaatsen van signing iets meer aandacht en afstemming vraagt.

De eigenaar wil graag zijn project verkopen of verhuren en heeft vaak vroeg in het proces behoefte om impressies en website te communiceren. Daarnaast wil hij natuurlijk dat de partijen goed samenwerken dus wil hij graag ontzorgd worden in de afstemming met de betreffende partijen.

De opzichter wil weten wie er op de bouwplaats loopt, wat er geplaatst wordt, of het de grond in gaat en hoelang het staat. De monteurs van Image Building hebben de benodigde certificaten, beschermende kleding en kennen de regels van een bouwplaats.

De makelaar wil dat de basisinformatie en zijn logo goed zichtbaar zijn, maar die beste plek is niet altijd geschikt voor het plaatsen van signing. In overleg met de opzichter en de makelaar kiezen we de meest ideale locatie en we bespreken eventueel een tussentijdse verplaatsing om de bouwwerkzaamheden niet in de weg te zitten.

De omwonenden willen graag weten hoe lang het project loopt en wanneer hetĀ afgerond is. Zij hebben misschien interesse in het project of willen weten hoe lang de uitvoer ervan duurt. We adviseren altijd om deze doelgroep ook te informeren.

Producten

De meest geplaatste producten op de bouw zijn de staande buizenframes, bouwhekdoeken t.b.v. de aankleding en communicatie over het project en natuurlijk de Trotter. We merken dat Trotter steeds vaker ingezet wordt op de bouwplaats gezien het gemak van plaatsing, verplaatsing en het feit dat hij niet in de grond vastgezet hoeft te worden.

NEEM CONTACT OP

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen
voor de bouwbranche

ACTIES, TIPS EN ONTWIKKELINGEN

Recente projecten

Advies nodig?

Wij helpen u graag!

NEEM CONTACT OP

Enkele van onze opdrachtgevers