Bouw & infra reclame met duurzame materialen

Rondom een bouwproject is altijd van alles te communiceren. Van de logo’s van alle betrokken partijen tot projectinformatie voor de omwonenden en van impressie van het uiteindelijke resultaat tot de verkoopinformatie vanuit de makelaar. Met onze duurzame oplossingen voor buitenreclame helpen wij je bij het creëren van voldoende communicatieruimte voor al deze boodschappen.

Image Building denkt mee in krachtige bouwplaats reclame

Bouwbord(en) en projectborden op diverse plekken zorgen ervoor dat de belangrijkste projectinformatie goed vindbaar is voor wie daar naar op zoek is. Met bouwhekdoeken, bouwschuttingen, cityfence aankleding en/of steigerdoeken onttrek je het rommelige beeld van een bouwplaats of bouwproject aan het zicht van voorbijgangers én creëer je tegelijkertijd de ruimte voor informatie én decoratie. Over hoe je hier voor jouw project de beste invulling aan geeft denken wij graag mee! Neem via het formulier eenvoudig en snel contact met ons op.

Ontvang advies op maat

Janne Woltman accountmanager Vastgoed en Bouw

Janne Woltman
Accountmanager Vastgoed & Bouw

Oplossingen voor bouw & infra reclame

Je ziet het… ons assortiment bevat alle benodigde oplossingen voor communicatie op en rondom een bouwproject. Maar heb je toch iets anders in gedachten? Laat het ons weten! Wij zijn gek op een creatieve uitdaging en zoeken graag samen naar een oplossing op maat. Neem contact op één van onze specialisten op het gebied van bouw & infra communicatie.

bouw infra bouwbord image building
BOUWBORDEN
Bouw infra bouwschutting blindframe image building
SCHUTTING
Bouw infra bouwhekdoek image building
BOUWHEKDOEK
Bouw infra steigerdoek aluminium frame image building
STEIGERDOEK

Duurzame borden voor bouw & infra

Bij Image Building staat de tijdelijkheid van onze tijdelijke buitenreclame voor het feit dat wij ons volledig richten op verhuur van materialen. Buiten dat streven wij er al 30 jaar naar om onze producten zo duurzaam en circulair mogelijk te maken. Daarom bestaan onze borden uitsluitend uit hoogwaardig recyclebaar aluminium of hard kunststof.

  • Licht van gewicht betekent minder CO2-uitstoot bij zowel productie als transport. En het scheelt onnodig sjouwen voor onze monteurs.
  • Doordat die materialen zeer sterk zijn hebben ze een langere levensduur.
  • Komt het einde van de levensduur toch in zicht? Dan recyclen we de materialen en maken we er weer nieuwe borden van.
  • Door enkel te verhuren behouden wij de regie over de levensduur én levensloop van onze producten en materialen.