Bouw & infra reclame met duurzame materialen

Rondom een bouwproject is altijd van alles te communiceren. Van de logo’s van alle betrokken partijen tot projectinformatie voor de omwonenden en van impressie van het uiteindelijke resultaat tot de verkoopinformatie vanuit de makelaar. Met onze duurzame oplossingen voor buitenreclame helpen wij je bij het creëren van voldoende communicatieruimte voor al deze boodschappen.

Image Building denkt mee in krachtige bouwplaats reclame

Bouwbord(en) en projectborden op diverse plekken zorgen ervoor dat de belangrijkste projectinformatie goed vindbaar is voor wie daar naar op zoek is. Met bouwhekdoeken, bouwschuttingen, cityfence aankleding en/of steigerdoeken onttrek je het rommelige beeld van een bouwplaats of bouwproject aan het zicht van voorbijgangers én creëer je tegelijkertijd de ruimte voor informatie én decoratie. Over hoe je hier voor jouw project de beste invulling aan geeft denken wij graag mee! Neem via het formulier eenvoudig en snel contact met ons op.

Ontvang advies op maat

Janne Woltman accountmanager Vastgoed en Bouw

Janne Woltman
Accountmanager Vastgoed & Bouw

Oplossingen voor bouw & infra reclame

Je ziet het… ons assortiment bevat alle benodigde oplossingen voor communicatie op en rondom een bouwproject. Maar heb je toch iets anders in gedachten? Laat het ons weten! Wij zijn gek op een creatieve uitdaging en zoeken graag samen naar een oplossing op maat. Neem contact op één van onze specialisten op het gebied van bouw & infra communicatie.

bouw infra bouwbord image building
BOUWBORDEN
Bouw infra bouwschutting blindframe image building
SCHUTTING
Bouw infra bouwhekdoek image building
BOUWHEKDOEK
Bouw infra steigerdoek aluminium frame image building
STEIGERDOEK