Modern verkiezingsbord valt op en zorgt voor rust in het straatbeeld

Een verkiezingsbord moet de aandacht trekken, zodat de politieke partijen gezien worden en de laatste twijfelende kiezers worden gestimuleerd te kiezen en te gaan stemmen. Maar… een verkiezingsbord moet óók opvallen doordat het positief bijdraagt aan de uitstraling binnen de gemeente. Waar een traditioneel verkiezingsbord nog weleens uitnodigde tot plakoorlogen en een gemakkelijk doelwit van vandalisme bleek, staat de Trotter van Image Building zijn man.

Trotter overheidscommunicatie verkiezingsbord image building

Wij ontzorgen in verkiezingscommunicatie

Een verkiezingsbord neerzetten, dat kan simpel gezegd eigenlijk iedereen wel. De tijd zit ‘m juist in de coördinatie van het op tijd verkrijgen van alle communicatiematerialen van de politieke partijen. Bij Image Building nemen wij alle communicatie met de politieke partijen uit handen. Wij verzamelen de materialen, maken de volledige uiting op, printen en plaatsen de borden. Ook zo volledig ontzorgt worden in de coördinatie van de verkiezingsborden? Neem gerust contact met ons op via dit formulier.

Trotter als verkiezingsbord

De Trotter is een mobiel billboard van hoge kwaliteit met een uitstraling van hoogwaardig straatmeubilair. Met de Trotter als verkiezingsbord kiest u voor maximale flexibiliteit. Naast de coördinatie met de politieke partijen liggen ook productie en logistiek volledig in handen van Image Building. Trotters worden zonder verankering in de grond geplaatst, waardoor installatie en verwijdering in een kort tijdsbestek worden gedaan. Dus naast dat wij u waar mogelijk ontzorgen, ervaart ook de omgeving zo min mogelijk hinder van de Trotter in verkiezingstijd.

Ik ontvang graag advies op maat

Jeroen Commissaris communicatie adviseur Image Building

Gwenny Gartz
Projectmanager Overheid & Events

Trotter overheidscommunicatie verkiezingsbord image building
Trotter overheidscommunicatie verkiezingsbord image building

Voordelen Trotter vs. traditioneel verkiezingsbord

  • Een schone gemeente zonder rondslingerende verkiezingsposters.
  • Hoogwaardige uitstraling van straatmeubilair.
  • Dankzij voorgedrukte campagneposters geen plakoorlog.
  • Dubbelzijdige zichtbaarheid.
  • Verkiezingsborden huren in plaats van kopen (t.b.v. circulaire economie).
  • Gelijke hoeveelheid posterruimte voor iedere politieke partij.

Zet de Trotter ook na de verkiezingen in voor communicatie in de gemeente

Ook buitenom verkiezingstijd heeft u nog voldoende boodschappen over te brengen naar de inwoners van uw gemeente. Denk aan campagnes over verkeersveiligheid, een schone gemeente (afvalcampagne) of informatie rondom herstructurering. Het plaatsen van een nieuw doek in de Trotter of het verplaatsen van de billboards naar een andere locatie binnen de gemeente is snel en eenvoudig door ons te regelen, ook als wij daarvoor met diverse loketten binnen de gemeente moeten schakelen. Wij nemen u de coördinatie graag uit handen.

Duurzaam verkiezingsbord

De Trotter is het meest duurzame mobiele billboard van Nederland. Het is zo gemaakt dat er zoveel mogelijk tegelijk op één vrachtwagen passen en we de logistiek dus zo efficiënt mogelijk kunnen regelen. Daarnaast bestaat hij uit een combinatie van recyclebare / gerecyclede materialen:

  • Het beton in de voeten is gemaakt van oud-beton dat is vermalen tot nieuw beton.
  • Het staal is gerecycled vanuit de schroot.
  • Het kunststof is thermoplastisch. Dit kan weer worden teruggebracht tot een granulaat, waardoor er weer nieuwe Trotters (of andere producten) van kunnen worden gemaakt.
Trotter overheidscommunicatie verkiezingsbord image building

Image Building staat voor u klaar in verkiezingstijd

Wilt u ook Trotters als verkiezingsbord inzetten in de gemeente? Neem via onderstaande knop vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden.

NEEM CONTACT OP

Enkele van onze opdrachtgevers