Retail communicatie

Image Building is gespecialiseerd in het voeren van tijdelijke buitenreclame door heel Nederland. Hierdoor weten vele retailers ons inmiddels te vinden om een dienst of product extra onder de aandacht te brengen bij het grote publiek. Daarnaast voeren wij óók signing opdrachten in de vorm van gevelreclame uit. Zichtbaarheid in de straat, daar draait het uiteindelijk om; retailmarketing. Zo benaderen we iedere case specifiek en helpen met het selecteren en aanbrengen van de juiste producten. Ons hele assortiment bestaat uit producten die wij in eigen beheer ontwerpen, produceren, vervoeren en monteren. Door de korte lijnen zijn wij in staat om razendsnel te leveren. Met retail communicatie gaan we graag voor je aan de slag!

DIRECT CONTACT

Communiceer jouw boodschap dáár waar de doelgroep is!

De retail branche is een zeer belangrijke branche, gezien de grote diversiteit in uitingen die er al bestaat en er steeds weer bij komt. Hoe kun je ervoor zorgen dat juist die ene boodschap eruit springt. Tijdelijke reclamedragers zijn voor retailers zeer belangrijk omdat je dáár kunt communiceren waar ruimte beschikbaar is. Of dit nu of een (raam)folie op een tijdelijke lege etalage is, een Trotter midden op het plein in het (overdekte) winkelcentrum of juist op 12 meter hoogte langs de fly-over op de snelweg waar de boodschap met 130 km per uur ook goed leesbaar moet zijn. Dag en nacht.

Toepassingen producten

Voor retail marketing zijn vrijwel al onze producten zeer geschikt. Dit betekent dat wij voor iedere vraag een oplossing hebben en voor elke ‘nee’ een alternatief. Ontzorgen is ons motto. Daarom denken en kijken we mee van begin tot eind met ieder project. Hieronder tref je een aantal toepassingen ter inspiratie. Heb jij een tof retailproject voor ons? We gaan graag voor je aan de slag!

retail marketing gevelreclame

GEVELRECLAME

Wil je jouw pand decoreren met bijvoorbeeld je logo of huisstijl? Dan kunnen onze producten je daarbij helpen. Door gebruik te maken van raamstickers, blind- of buizenframes laat je de buitenwereld zien waar jouw bedrijf zich bevindt. Deze simpele manier van buitenreclame mag je zeker niet vergeten.

ONTDEK HIER
retail marketing personeelswerving informatievoorziening-imagebuilding-buitenreclame

PERSONEELSWERVING

Nieuwe werknemers nodig? Daarmee helpen we je graag om dat openbaar kenbaar maken. Ongemerkt passeren er elke dag vele potentiële werknemers langs je vestiging. Om juist deze personen te bereiken is het aan te bevelen om gebruik te maken van buitenreclame. Buitenreclame maak je extra effectief door de geïnteresseerden bijvoorbeeld direct via de uiting uit te nodigen om binnen te stappen.

ONTDEK HIER
retail marketing actiemarketing buitenreclame-imagebuilding-mijnpandzichtbaar

ACTIEMARKETING

Actiemarketing is een veelgebruikte vorm van buitenreclame in de retail branche. Door (potentiële) klanten erop te wijzen welke acties je tijdelijk in het voert laat je direct de actie zijn werk doen. Geïnteresseerden voor de actie kunnen gelijk je winkel binnenstappen.

ONTDEK HIER
retail marketing productintroductie imagebuilding

PRODUCTINTRODUCTIE

Wanneer je een nieuw product wil introduceren is het uiteraard belangrijk om dit te communiceren met de buitenwereld. Dit kan je natuurlijk online doen, maar door de offline wereld er bij te betrekken kun je jouw introductie extra effectief maken. Hiermee geef je jouw product de aandacht die het verdient.

ONTDEK HIER
openingstijden hornbach imagebuilding

OPENINGSTIJDEN

Bij het uitten van je tijdelijke, nieuwe of gewoon je standaard openingstijden kunnen we je ook verder helpen. Om deze openingstijden te communiceren onder je publiek maak je gebruik van verschillende retail producten uit ons assortiment. Voor iedere locatie hebben wij wel een oplossing. Je wil natuurlijk niet dat bezoekers voor een dichte deur komen te staan.

ONTDEK HIER
Trotter-buitenreclame-imagebuilding-kfcreclamebord

BEWEGWIJZERING

Wanneer je jouw vestiging beter vindbaar wil maken kun je het best gebruik maken van buitenreclame. Denk hierbij eens aan Trotters. Te plaatsen op vrijwel iedere locatie. Door in je boodschap te werken met pijlen of een routebeschrijving, maak je niet alleen jouw pand maar ook je merk beter vindbaar en zal het aantal bezoekers toenemen.

ONTDEK HIER

Recente projecten

Advies nodig?

Wij helpen u graag!

VRAAG VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Enkele van onze opdrachtgevers