Premium buitenreclame voor bedrijven in de retail

Je actieboodschap communiceren, je pand aankleden, een nieuw product introduceren, tijdelijke informatievoorziening naar je klanten verzorgen… allemaal redenen om tijdelijke buitenreclame in te zetten. Image Building weet hoe jij buitenreclame in moet zetten om eruit te springen in de massa. Met onze jarenlange ervaring en opvallende ontwerpen helpen wij jou graag aan zichtbaarheid, meer klanten/bezoekers en dus meer omzet!

Offline retail marketing voor elk segment

Van de horeca tot bouwmarkten en van fashion tot supermarkten… wij ontzorgen allerlei opdrachtgevers op het gebied van offline retail marketing. Bekijk wat wij kunnen betekenen voor:

Tankstation & Carwash | Supermarkt & detailhandel |
Restaurants | Fastfood ketens en snackbar |
Bouwmarkt & Doe-het-zelfzaken | Tuincentrum |
Keuken outlets en -formules | Woonboulevards |
Sportscholen en fitnessclubs

Ontvang advies op maat

Jurriaan Otting accountmanager Automotive Retail

Jurriaan Otting
Accountmanager Automotive & Retail

Onze oplossingen voor de retail

Iedere situatie is uniek. De boodschap, je locatie, de mogelijkheden voor buitenreclame op locatie… er is geen combinatie hetzelfde. Dat ons productassortiment voor iedere situatie een passende oplossing heeft, weten wij zeker! Daarom adviseren wij het liefst op locatie. We bekijken samen de wensen en mogelijkheden en op basis daarvan ontvang je een voorstel op maat. Bekijk alvast welke oplossingen wij bieden voor de retail. Wil jij buitenreclame gaan inzetten? Neem dan contact op met onze specialist op het gebied van buitenreclame in de retail.

Retail Trotter buitenreclame image building
TROTTER
Retail blindframe staand enkel buitenreclame image building
BLINDFRAME
Retail raamfolie gevelreclame buitenreclame image building
RAAMFOLIE
Retail aluminium buizenframe buitenreclame image building
BUIZENFRAME

Retail en buitenreclame; voor iedere boodschap

Voor iedere boodschap geldt: hij komt aan als je hem op de juiste plek communiceert. Binnen de retail branche zijn er heel wat toepassingen te bedenken waarvoor buitenreclame een perfecte oplossing is.

  • Reclamebord: directe extra verkoop creëer je met point-of-sale reclame. Met reclameborden en/of gevelreclame communiceer je de campagne van de maand of een productintroductie precies daar waar je klant gelijk kan overgaan tot aankoop. Maar ook je wervingscampagne voor nieuwe medewerkers breng je eenvoudig onder de aandacht met buitenreclame.
  • Informatiebord: mededelingen van huishoudelijke aard, veranderde openingstijden, veiligheidsvoorschriften of gewoon een hart onder de riem naar je klanten. Buitenreclame oplossingen zijn ook ideaal als informatiebord.
  • Vaste bewegwijzering: merk je dat je klanten moeite hebben je te vinden? Onze mobiele buitenreclame oplossingen plaats je precies op die plekken waar voor de bezoeker de onduidelijkheid ontstaat. Zo verhoog je je vindbaarheid én er is extra zichtbaarheid voor je merk.
  • Indoor spatscherm: om ervoor te zorgen dat je klanten een zo veilig mogelijk bezoek aan je zaak kunnen brengen, maak je eenvoudig gebruik van indoor spatschermen.

Ons assortiment bevat genoeg producten om voor al deze situaties meerdere passende oplossingen te kunnen verzorgen. Onze specialist retail reclame adviseert je graag. Neem gerust contact op!

retail trotter billboard buitenreclame image building