Retail Marketing,
vergroot je bereik!

De retail branche is een zeer belangrijke branche, gezien de grote diversiteit in retail marketing die er al bestaat en er steeds weer bij komt. Het is dan ook de bedoeling dat met retail marketing jouw boodschap de aandacht trekt en boven de massa uitspringt. Logisch dat je dan op zoek bent naar tijdelijke buitenreclame. Tijdelijke reclamedragers zijn voor retailers namelijk zeer belangrijk omdat je dáár communiceert waar ruimte beschikbaar is. Hiervoor ben je op de juiste plek!

Heb je vragen of wil je advies? Dan kun je me natuurlijk altijd even bellen of mailen!

JurriaanJurriaan Otting, accountmanager retail

Image Building is gespecialiseerd in het voeren van tijdelijke buitenreclame door heel Nederland. Door onze jarenlange ervaring zijn wij zeer bekend in de retail wereld. Onze opdrachtgevers bevinden zich dan ook in segmenten als: detailhandel, horeca, (fast)food, fashion, tuinspeciaalzaken, supermarkten, keukenverkoop en interieurinrichting.

Zichtbaarheid in de straat, daar draait het uiteindelijk om; retail marketing. Ons hele assortiment bestaat uit producten die wij in eigen beheer ontwerpen, produceren, vervoeren en monteren. Door de korte lijnen zijn wij in staat om razendsnel te leveren. Met retail marketing gaan we graag voor je aan de slag!

Supermarkten & Detailhandel

reclameborden voor bouwmarkten bouw & opening trotterborden 3 1000x750
ONTDEK HIER

(Fast)Food-
marketing

actiemarketing communicatie trotter billboard trotterborden 1000x750
ONTDEK HIER

Bouwmarkten & Doe-het-zelf

reclameborden voor bouwmarkten bouw & opening trotterborden 1000x750
ONTDEK HIER

Reclame voor keukenzaken

Reclame voor keukenzaken trotter billboard offline retail marketing 1000x750
ONTDEK HIER

Toepassingen retail marketing producten

Voor retail marketing zijn vrijwel al onze producten zeer geschikt. Dit betekent dat wij voor iedere vraag een oplossing hebben en voor elke ‘nee’ een alternatief. Ontzorgen is ons motto. Daarom denken en kijken we mee van begin tot eind met ieder project. Hieronder tref je een aantal toepassingen ter inspiratie. Heb jij een tof retailproject voor ons? We gaan graag voor je aan de slag!

retail marketing gevelreclame

GEVELRECLAME

Wil je jouw pand decoreren met bijvoorbeeld je logo of huisstijl? Dan kunnen onze producten je daarbij helpen. Door gebruik te maken van raamstickers, blind- of buizenframes laat je de buitenwereld zien waar jouw bedrijf zich bevindt. Deze simpele manier van buitenreclame mag je zeker niet vergeten.

ONTDEK HIER
retail marketing personeelswerving informatievoorziening-imagebuilding-buitenreclame

PERSONEELSWERVING

Nieuwe werknemers nodig? Daarmee helpen we je graag om dat openbaar kenbaar maken. Ongemerkt passeren er elke dag vele potentiële werknemers langs je vestiging. Om juist deze personen te bereiken is het aan te bevelen om gebruik te maken van buitenreclame. Buitenreclame maak je extra effectief door de geïnteresseerden bijvoorbeeld direct via de uiting uit te nodigen om binnen te stappen.

ONTDEK HIER
retail marketing actiemarketing buitenreclame-imagebuilding-mijnpandzichtbaar

ACTIEMARKETING

Actiemarketing is een veelgebruikte vorm van buitenreclame in de retail branche. Door (potentiële) klanten erop te wijzen welke acties je tijdelijk in het voert laat je direct de actie zijn werk doen. Geïnteresseerden voor de actie kunnen gelijk je winkel binnenstappen.

ONTDEK HIER
retail marketing productintroductie imagebuilding

PRODUCTINTRODUCTIE

Wanneer je een nieuw product wil introduceren is het uiteraard belangrijk om dit te communiceren met de buitenwereld. Dit kan je natuurlijk online doen, maar door de offline wereld er bij te betrekken kun je jouw introductie extra effectief maken. Hiermee geef je jouw product de aandacht die het verdient.

ONTDEK HIER
openingstijden hornbach imagebuilding

OPENINGSTIJDEN

Bij het uitten van je tijdelijke, nieuwe of gewoon je standaard openingstijden kunnen we je ook verder helpen. Om deze openingstijden te communiceren onder je publiek maak je gebruik van verschillende retail producten uit ons assortiment. Voor iedere locatie hebben wij wel een oplossing. Je wil natuurlijk niet dat bezoekers voor een dichte deur komen te staan.

ONTDEK HIER
Trotter-buitenreclame-imagebuilding-kfcreclamebord

BEWEGWIJZERING

Wanneer je jouw vestiging beter vindbaar wil maken kun je het best gebruik maken van buitenreclame. Denk hierbij eens aan Trotters. Te plaatsen op vrijwel iedere locatie. Door in je boodschap te werken met pijlen of een routebeschrijving, maak je niet alleen jouw pand maar ook je merk beter vindbaar en zal het aantal bezoekers toenemen.

ONTDEK HIER

Communiceer jouw boodschap dáár waar de doelgroep is!

Hoe kun je ervoor zorgen dat juist jouw boodschap eruit springt? Het begint allemaal met een creatief ontwerp met jouw boodschap. Een ontwerp dat opvalt, duidelijk en aantrekkelijk is. Of dit (raam)folie op een tijdelijke lege etalage is, een Trotter midden op het plein in het (overdekte) winkelcentrum of juist op 12 meter hoogte langs de fly-over op de snelweg waar de boodschap met 130 km per uur ook goed leesbaar moet zijn; voor elke retail marketing uitdaging hebben we een oplossing. Zo benaderen we iedere case specifiek en helpen met het selecteren en aanbrengen van de juiste producten. Daarnaast voeren wij óók signing opdrachten in de vorm van gevelreclame uit. Dus, heb jij een uitdaging voor ons? We gaan graag voor je aan de slag!

JA, IK HEB EEN UITDAGING!

Retail marketing tijdens de feestdagen

Essentieel als je het ons vraagt! Want wellicht hanteer je andere openingstijden rond de feestdagen. Heb je scherpe Kerstaanbiedingen of leuke extra activiteiten die shoppen in jouw winkel of in het centrum waar jij bent gevestigd extra aantrekkelijk maken. Dan moet je hiervan jouw bezoekers of klanten wel van op de hoogte stellen natuurlijk.

Houd je klanten dus altijd op de hoogte, ook tijdens de donkere uren! Met een feestelijke print zorgt de Trotter voor een feestelijk gevoel en start de ervaring van je klant al op je parkeerterrein!

Wij verzorgen alle outdoor feestdagen communicatie voor je. En ontzorgen je op dat gebied volledig. Zo hoef jij je niet druk te maken over je uitingen en zorgen wij dat je communicatie staat als een (Kerst)boom. Handig toch?

JA, IK WIL EEN FEESTDAGEN UITING!

Ontvang digitale retail brochure

Vul hiernaast je gegevens in en ontvang GRATIS de retail marketingbrochure van Image Building. In deze brochure vind je alle informatie over onze retail producten en onze service. Handig als extra naslagwerk! Niet in de retailbrochure kunnen vinden wat je zocht? Neem dan eens contact met ons op voor vrijblijvend aanvullende informatie. Met behulp van onze servicegerichte- en persoonlijke instelling zetten we het belang van de opdrachtgever altijd voorop.

Brochure niet ontvangen? Het kan zijn dat hij bij ongewenste mail terecht is gekomen. Check dus ook even de spambox.

Recente projecten

Advies nodig bij retail marketing?

Wij helpen je graag!

VRAAG VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Enkele van onze opdrachtgevers