Retail Marketing,
vergroot je bereik, zeker nu!

De retail branche is een zeer belangrijke branche, gezien de grote diversiteit in retail marketing die er al bestaat en er steeds weer bij komt. Het is dan ook de bedoeling dat met retail marketing jouw boodschap de aandacht trekt en boven de massa uitspringt.

Zeker in deze tijden waarbij er rake klappen zijn gevallen in het retail landschap. Nu de economie weer wat aantrekt en mensen weer meer in de winkelstraten te vinden zijn is het van belang om jouw boodschap weer bij de consument te krijgen. Of als je tijdelijk een andere manier van verkoop hanteert. Zoals veel horeca- en foodbedrijven die over zijn gegaan op take away. Laat zien dat je open bent en dat je jouw klanten, bezoekers of gasten binnen de maatregelen kunt bedienen met hun favoriete product, broodje of drankje.

Tijdelijke reclamedragers zijn hierbij voor retailers belangrijk omdat je dáár communiceert waar ruimte beschikbaar is én de consument overgaat tot koop. Voor deze reclamedragers ben je bij Image Building op de juiste plek!

Ook voor een veilige 1,5 meter samenleving hebben we oplossingen zoals transparante spatschermen. Deze vind je hier.

Meer info nodig of even sparren?
Bel 070 315 10 21, mail me via jurriaan@imagebuilding.com of
vraag direct een offerte aan.

Neem contact op met Jurriaan

Jurriaan Otting
Accountmanager Automotive en Retail

OFFERTE AANVRAGEN

Supermarkten & Detailhandel

reclameborden voor bouwmarkten bouw & opening trotterborden 3 1000x750
ONTDEK HIER

Foodmarketing
communicatie

retailmarketing retail marketing trotter informatiebord burgerking billboard 1000x750
ONTDEK HIER

Bouwmarkten & Doe-het-zelf

reclameborden voor bouwmarkten bouw & opening trotterborden 1000x750
ONTDEK HIER

Reclame voor keukenzaken

Reclame voor keukenzaken trotter billboard offline retail marketing 1000x750
ONTDEK HIER

Toepassingen retail marketing producten

Image Building is gespecialiseerd in het voeren van tijdelijke buitenreclame door heel Nederland. Door onze jarenlange ervaring zijn wij zeer bekend in de retail wereld. Onze opdrachtgevers bevinden zich dan ook in segmenten als: detailhandel, horeca, (fast)food, fashion, tuinspeciaalzaken, supermarkten, keukenverkoop en interieurinrichting.

Voor retail marketing zijn vrijwel al onze producten zeer geschikt. Dit betekent dat wij voor iedere vraag een oplossing hebben. Ontzorgen is ons motto. Daarom denken en kijken we mee van begin tot eind met ieder project. Hieronder tref je een aantal toepassingen ter inspiratie. Heb jij een tof retailproject voor ons? We gaan graag voor je aan de slag!

retail marketing transparante schermen corona bestreiding

INDOOR SPATSCHERM

In het kader van de 1,5 meter samenleving hebben we stabiele indoor schermen ontwikkeld met stevige transparante folie. Dit transparante scherm kunnen we plaatsen als scheidingswand op diverse plekken waar de 1,5 meter afstand niet of lastig aan te houden is. Denk hierbij aan de kassa’s, bij balies of tussen tafels en bureaus.

ONTDEK HIER
retail marketing coronabord dankbetuiging trotter billboard

STEUNBETUIGING

Even geen ‘gewone’ reclame. Maar een hart onder de riem voor mensen die werken in vitale beroepen. Voor iedereen die thuis zit, een boodschap die je sterkt om deze lastige periode door te komen. Het zijn vormen van boodschappen die nú belangrijk zijn en die men waardeert. Deze vorm van communicatie is bij uitstek geschikt voor informatieborden.

ONTDEK HIER
retail marketing gevelreclame

GEVELRECLAME

Wil je jouw pand decoreren met bijvoorbeeld je logo of huisstijl? Dan kunnen onze producten je daarbij helpen. Door gebruik te maken van raamstickers, blind- of buizenframes laat je de buitenwereld zien waar jouw bedrijf zich bevindt en maak je een eerste indruk. Deze simpele maar zeer effectieve manier van buitenreclame mag je zeker niet vergeten.

ONTDEK HIER
retail marketing personeelswerving informatievoorziening-imagebuilding-buitenreclame

PERSONEELSWERVING

Nieuwe werknemers nodig? Daarmee helpen we je graag om dat openbaar kenbaar maken. Ongemerkt passeren er elke dag vele potentiële werknemers langs je vestiging. Om deze personen te bereiken is het aan te bevelen om gebruik te maken van buitenreclame. Buitenreclame maak je extra effectief door de geïnteresseerden bijvoorbeeld direct uit te nodigen om binnen te stappen.

ONTDEK HIER
retail marketing actiemarketing buitenreclame-imagebuilding-mijnpandzichtbaar

ACTIEMARKETING

Actiemarketing is een veelgebruikte vorm van buitenreclame in de retail branche. Door (potentiële) klanten erop te wijzen welke acties je tijdelijk in het assortiment voert laat je direct de actie zijn werk doen daar waar de actie geldt. Geïnteresseerden voor de actie kunnen gelijk je winkel binnenstappen. Point-Of-Sale reclame werkt, ontdek het zelf via onderstaande button!

ONTDEK HIER
openingstijden hornbach imagebuilding

OPENINGSTIJDEN

Bij het uitten van je tijdelijke, nieuwe of gewoon je standaard openingstijden kunnen we je ook verder helpen. Om deze openingstijden te communiceren onder je publiek maak je gebruik van verschillende retail producten uit ons assortiment. Voor iedere locatie hebben wij wel een oplossing. Je wil natuurlijk niet dat bezoekers voor een dichte deur komen te staan.

ONTDEK HIER
Trotter-buitenreclame-imagebuilding-kfcreclamebord

BEWEGWIJZERING

Wanneer je jouw vestiging beter vindbaar wil maken kun je het best gebruik maken van buitenreclame. Denk hierbij eens aan Trotters. Te plaatsen op vrijwel iedere locatie. Door in je boodschap te werken met pijlen of een routebeschrijving, maak je niet alleen jouw pand maar ook je merk beter vindbaar en zal het aantal bezoekers toenemen.

ONTDEK HIER
retail marketing productintroductie gevelreclame blindframe reclamebord mcdonalds

PRODUCTINTRODUCTIE

Wanneer je een nieuw product introduceert is het uiteraard belangrijk om dit te communiceren met de buitenwereld. Dit kan je natuurlijk online doen, maar door de offline wereld er bij te betrekken kun je jouw introductie extra effectief maken. Omnichannel marketing zorgt voor een extra groot bereik. Hiermee geef je jouw product de aandacht die het verdient.

ONTDEK HIER

Communiceer jouw boodschap dáár waar de doelgroep is!

Hoe kun je ervoor zorgen dat juist jouw boodschap eruit springt? Het begint allemaal met een creatief ontwerp met jouw boodschap. Een ontwerp dat opvalt, duidelijk en aantrekkelijk is. Of dit (raam)folie op een tijdelijke lege etalage is, een Trotter midden op het plein in het (overdekte) winkelcentrum of juist op 12 meter hoogte langs de fly-over op de snelweg waar de boodschap met 130 km per uur ook goed leesbaar moet zijn; voor elke retail marketing uitdaging hebben we een oplossing. Zo benaderen we iedere case specifiek en helpen met het selecteren en aanbrengen van de juiste producten. Daarnaast voeren wij óók signing opdrachten in de vorm van gevelreclame uit.

Zichtbaarheid in de straat, daar draait het uiteindelijk om; retail marketing. Ons hele assortiment bestaat uit producten die wij in eigen beheer ontwerpen, produceren, vervoeren en monteren. Door de korte lijnen zijn wij in staat om razendsnel te leveren. Dus, heb jij een uitdaging voor ons? Met retail marketing gaan we graag voor je aan de slag!

JA, IK HEB EEN UITDAGING!

“Prettige communicatie met korte lijnen. Snelle plaatsing met korte levertijden ook al gaat het om een doek met een lengte van 45 meter. De wisseling van de doeken gaat zeer snel, daardoor merken onze klanten er ook niks van. Altijd een prettige samenwerking met Image Building!”

Mirjam Rentenaar, Woonstore Rotterdam BV

Informatieborden als retail marketing

Informatieborden zijn voor retailbedrijven handig in diverse situaties. Zo kun je een informatiebord inzetten voor:

 • Crisiscommunicatie;
 • Veiligheidsvoorschriften;
 • (Tijdelijke) mededelingen;
 • Werkzaamheden zoals verbouwingen

Veel retailbedrijven hebben in de coronacrisis een andere aanpak van verkoop moeten hanteren. Om zo binnen de maatregelen te opereren. Uiteraard moet deze andere aanpak gecommuniceerd worden naar bezoekers, gasten en klanten. Voor dergelijke communicatie zijn tijdelijke informatieborden bij uitstek hét geschikte medium.

Een Trotter als informatiebord zet je tijdelijk in. Dit betekent dus alleen wanneer het écht nodig is. Hiermee staat een informatiebord voor flexibiliteit. Je zet hem namelijk in op de juiste plek, op het juiste moment en voor de juiste tijdspanne. Perfect dus als je op zoek bent naar tijdelijke mededelingen of -communicatie. Ook verkrijgbaar als LED-variant zoals te zien in de video.

ONTDEK INFORMATIEBORDEN

^ klik om af te spelen

Ontvang digitale retail brochure

Vul hiernaast je gegevens in en ontvang GRATIS de retail marketingbrochure van Image Building. In deze brochure vind je alle informatie over onze retail producten en onze service. Handig als extra naslagwerk! Niet in de retailbrochure kunnen vinden wat je zocht? Neem dan eens contact met ons op voor vrijblijvend aanvullende informatie. Met behulp van onze servicegerichte- en persoonlijke instelling zetten we het belang van de opdrachtgever altijd voorop.

Brochure niet ontvangen? Het kan zijn dat hij bij ongewenste mail terecht is gekomen. Check dus ook even de spambox.

  Recente projecten

  Advies nodig bij retail marketing?

  Wij helpen je graag!

  NEEM CONTACT OP

  Enkele van onze opdrachtgevers