Retail2018-09-11T15:10:04+00:00

Retail

Zichtbaarheid in de straat is essentieel in de retailbranche. Steeds meer online ketens openen een fysieke winkel. We benaderen iedere case specifiek en helpen met het selecteren en aanbrengen van de juiste producten

Hoe weet je anders dat je al vanaf 7.00 u bij McDonald’s kan ontbijten?!

Communiceer jouw boodschap dáár waar de doelgroep is!

De retail branche is een zeer belangrijke branche, gezien de grote diversiteit in uitingen die er al bestaat en er steeds weer bij komt. Hoe kun je ervoor zorgen dat juist die ene boodschap eruit springt. Tijdelijke reclamedragers zijn voor retailers zeer belangrijk omdat je dáár kunt communiceren waar ruimte beschikbaar is. Of dit nu of een (raam)folie op een tijdelijke lege etalage is, een Trotter midden op het plein in het (overdekte) winkelcentrum of juist op 12 meter hoogte langs de fly-over op de snelweg waar de boodschap met 130 km per uur ook goed leesbaar moet zijn. Dag en nacht.

Toepassingen producten

We zetten bijna al onze producten in. Dit betekent dat er op elke vraag een antwoord is en voor elke nee een alternatief. We denken en kijken mee tot we de boodschap op de perfecte plek kunnen voeren.

NEEM CONTACT OP

Recente projecten

Advies nodig?

Wij helpen u graag!

NEEM CONTACT OP

Enkele van onze opdrachtgevers