Met een verkoopbord kom je sneller tot transacties

Een beschikbaar pand zo snel mogelijk weer van de markt krijgen; dat is het dagelijkse doel. Bij Image Building begrijpen we dit als geen ander. Al sinds de start van ons bedrijf adviseren én servicen wij onze relaties binnen de vastgoedbranche op het gebied van buitenreclame. Want in een wereld waar de meeste verkoop online lijkt te gebeuren, gaat er toch echt niets boven de kracht en attentiewaarde van een fysiek verkoopbord.

Verkoopbord vastgoed Staand Aluminium Buizenframe Image Building

De voordelen van een verkoopbord van Image Building

De verkoopborden van Image Building zijn al 30 jaar een begrip binnen de vastgoedbranche. Als eerste binnen ons vakgebied vervingen we het traditionele houten bord voor hoogwaardig recyclebaar aluminium. Naast dat onze borden daarmee stukken minder zwaar zijn voor onze medewerkers bij montage en installatie, biedt aluminium ook in de creativiteit veel meer ruimte. We zetten de voordelen van een verkoopbord regelen via Image Building voor het gemak voor je op een rij:

  • Mogelijk in vrijwel iedere afmeting of variant; van staand of (haaks) hangend tot V-vorm of rond.
  • Met enkel hoogwaardig recyclebaar basismateriaal in onze borden zijn wij de duurzame keuze.
  • Een offerte is zo aangevraagd (via dit formulier) en zit binnen 48 uur in je mailbox inclusief ontwerp!

Voor iedere situatie een passende oplossing

Komt jouw verkoopbord op een enorm terrein te staan om de verkoop van kavels te promoten? Of gaat het dit keer om een pand of winkelunit in een binnenstedelijk gebied? Image Building heeft diverse passende oplossingen voor deze beide situaties. En voor alles wat daar nog tussen zit overigens ook.

Ik wil advies op maat!

Janne Woltman accountmanager Vastgoed Bouw

Janne Woltman
Accountmanager Vastgoed & Bouw

Onze oplossingen voor verkoopborden

Verkoopborden maken wij in alle vormen, maten en varianten. Maar misschien staat wat je zoekt hier toch niet tussen? Laat het ons weten! Wij gaan iedere creatieve uitdaging aan tot we de oplossing op maat gevonden hebben. Neem contact op één van onze specialisten op het gebied van vastgoedcommunicatie.

ENKEL FRAME
V-VORM
DAKBORD