Reclamebord Buiten

Diverse soorten en maten ontdek je hier!

Op zoek naar een reclamebord voor buiten? Kies voor een reclamebord dat opvalt!
Of je nou op zoek bent naar

  • een mobiel reclamebord staand;
  • een exemplaar hangend aan je gevel;
  • óf een variant die vast staat in de grond.

Op deze pagina vind je alles wat jij wil weten over jouw gewenste reclamebord buiten. Weet je al precies wat je wil? Of ben je bijvoorbeeld op zoek naar direct contact om de mogelijkheden te bespreken?  Het team staat klaar voor al je vragen!

Meer info nodig of even sparren?
Bel 070 315 10 21, mail me via jurriaan@imagebuilding.com of
vraag direct een offerte aan.

Neem contact op met Jurriaan

Jurriaan Otting
Accountmanager Automotive en Retail

OFFERTE AANVRAGEN

De voordelen van een reclamebord voor buiten

Laten we beginnen met het voordeel dat reclameborden buiten in vrijwel ieder formaat verkrijgbaar zijn. Doordat wij zelf productie van de borden in handen hebben, ben jij niet beperkt tot vaste formaten. We kunnen voor ieder project specifiek maatwerk leveren. Zo heb jij altijd het juiste formaat afgestemd op jouw project. Samengevat vind je hiernaast, buiten voorgaand voordeel, de grootste voordelen van een reclamebord buiten staand.

VRAAG VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Vrijwel op iedere locatie te plaatsen;

Daarnaast zijn ze zowel tijdelijk als langdurig in te zetten;

Maar de uiting is ook relatief eenvoudig te verwisselen;

Veranderingen in de omgeving vallen op;

Geen irritatiefactor door geaccepteerde vorm van reclame.

.

Toepassingen reclamebord buiten

Mogelijk ben je toch op zoek naar wat meer informatie over reclameborden buiten. Ook dat regelen we voor je! Aangezien we het hierboven al over ontzorgen hebben, zetten we hier de toepassingen reclame bord voor buiten even op een rijtje. Zo zie je in een oog opslag wat de meest geschikte variant voor jouw project is.

reclamebord buiten aluminium buizenframe image building

Buizenframe

Mede door haar industriële uiterlijk is dit product niet meer weg te denken uit de buitenreclame markt. Je kunt er oneindig mee variëren en door hergebruik van buizen en koppelingen is het frame ook nog eens duurzaam.

ONTDEK MEER
reclamebord buiten blindframe image building den haag

Blindframe

Het blindframe is een stijlvol, strak product en is zeer geschikt voor zowel tijdelijke als langdurige uitingen. Er wordt een geprint doek strak om een aluminium profiel gespannen waardoor het een (semi)permanente uitstraling krijgt.

ONTDEK MEER
reclamebord buiten trotter mobiel billboard image building den haag

Trotter billboard

De Trotter is het meest mobiele reclamebord voor buiten en tevens de eerste mobiele reclamedrager! Trotters zijn op vrijwel iedere ondergrond te plaatsen en zijn echte eyecatchers met de uitstraling van straatmeubilair.

ONTDEK MEER

Reclamebord buiten Projecten

Benieuwd naar ons Portfolio aan reclameborden voor buiten? Hieronder vind je drie recente projecten! Klik op de afbeelding voor meer info per project.

NAAR PORTFOLIO

Heeft je project aandacht nodig?

Waarschijnlijk heb jij een locatie beschikbaar én een project dat aandacht nodig heeft. Hierdoor is het logisch dat je op zoek bent naar een reclamebord voor buiten. Hij moet opvallen, duidelijk zijn en ook nog eens visueel aantrekkelijk, toch? Voor deze reclame- of projectborden ben je bij ons aan het juiste adres.

Bovendien ontzorgen wij het gehele traject voor je; van ontwerp tot plaatsing en verwijdering. Zo hoef jij je in ieder geval geen zorgen te maken over je reclamebord buiten staand. Er bestaan diverse varianten. Van robuuste aluminium buizenframes tot strakke blindframes en mobiele billboards. Je ontdekt ze hier!

Waarom een reclamebord buiten?

Toegegeven; de meeste reclamecampagnes starten vanuit een online gedachte. Maar hoe zit het met je offline naamsbekendheid? Ben jij je er onder andere van bewust dat je met de juiste boodschap op een zichtlocatie dagelijks zo’n 15.000 passanten bereikt? Iedere dag bereik je deze aantallen weer met een reclamebord buiten staand. Dit in tegenstelling tot online, waar de strijd om bovenaan in Google te staan steeds groter wordt. Ook de fragmentatie van het online medialandschap maakt offline buitenreclame veel effectiever in het bereiken van jouw doelgroep. Een projectbord buiten op een zichtlocatie versterkt dus de boodschap van jouw bedrijf of merk door op een meer effectieve methode zichtbaar te zijn.

RECLAMEBORD BUITEN AANVRAGEN

Daarnaast is een van de grote voordelen van een reclamebord buiten staand dat

  • je deze niet weg kan klikken, voorbij kan scrollen of zelfs in zijn geheel kan blokkeren.
  • Buiten dat heeft deze vorm van reclame een zeer lange geschiedenis die helemaal terugvoert naar het oude Egypte.
  • Een vorm die dus door de jaren heen omarmd is en als vanzelfsprekend wordt gezien.

Wat betekent dit concreet? Geen irritatiefactor! Handig toch?

.

Een duurzaam reclamebord buiten

Bij Image Building streven we continu naar verduurzaming van ons productieproces. Vrijwel alle materialen die we gebruiken voor onze producten zijn recyclebaar. Hierdoor kun je het productassortiment als maatschappelijk verantwoord zien. Daarbij produceren we geen wegwerpproducten, maar een duurzaam alternatief met een lange levensduur. Vanuit deze gedachte is ook het meest duurzame reclamebord buiten staand ontstaan: Trotter.

Doordat productie in eigen beheer plaatsvindt, besparen we zowel op CO2 uitstoot, als op logistieke- en transportuitstoot. Want onze reclameborden voor buiten zijn écht Dutch design en maken we dan ook voornamelijk van Nederlandse grondstoffen. Daarnaast zit het businessmodel in het delen van de reclameborden buiten in tegenstelling tot het verkopen ervan. Een reclamebord buiten staand komt de circulaire economie dus ten goede.

ONTDEK DE WEG NAAR GROEN
Bouwbord Trotter Circulair product billboard, projectbord, reclamebord buiten , verkiezingsbord 500x500

.

We adviseren je graag!

Onze technische specialisten komen graag vrijblijvend langs op locatie om de situatie te bekijken. Zoals gezegd brengen zij een passend advies uit over het meest geschikte reclamebord voor buiten. Al met al brengen wij ruim 25 jaar  de beste mogelijkheden voor reclameborden en projectborden buiten in kaart. Wij nemen het traject, van inmeten, klic-melding tot plaatsing volledig voor je uit handen.

Ons team staat klaar voor al je vragen. Vul hiernaast je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Liever direct contact? Bellen kan natuurlijk ook.

T: 070 – 315 10 90
E: sales@imagebuilding.com

Veilig formulier