Reclamebord buiten

Op zoek naar een reclamebord voor buiten? Kies voor een reclamebord dat opvalt! Of je nou op zoek bent naar een mobiel reclamebord, een reclamebord aan je gevel óf eentje die vast staat in de grond. Op deze pagina vind je alles wat jij wil weten over jouw gewenste reclamebord buiten. 

Waarschijnlijk heb jij een locatie beschikbaar én een project dat aandacht nodig heeft. Hierdoor is het logisch dat je op zoek bent naar een reclamebord voor buiten. Hij moet opvallen, duidelijk zijn en ook nog eens visueel aantrekkelijk, toch? Voor deze reclame- of projectborden ben je bij ons aan het juiste adres. Bovendien ontzorgen wij het gehele traject voor je; van ontwerp tot plaatsing en verwijdering. Zo hoef jij je in ieder geval geen zorgen te maken over je reclamebord buiten. Er bestaan diverse varianten reclameborden. Van robuuste aluminium buizenframes tot strakke blindframes en mobiele billboards. Je ontdekt ze hier!

Weet je al precies wat je wil? Of ben je bijvoorbeeld op zoek naar direct contact om de mogelijkheden te bespreken? Gebruik dan onderstaande knop om met ons in contact te komen. Het team staat klaar voor al je vragen!

Geheel vrijblijvend!

Toepassingen reclamebord buiten

Mogelijk ben je toch op zoek naar wat meer informatie over reclameborden buiten. Ook dat regelen we voor je! Aangezien we het hierboven al over ontzorgen hebben, zetten we hier de toepassingen reclame bord voor buiten even op een rijtje. Zo zie je in een oog opslag wat de meest geschikte variant voor jouw project is.

reclamebord buiten aluminium buizenframe image building

Buizenframe

Mede door haar industriële uiterlijk is dit product niet meer weg te denken uit de buitenreclame markt. Je kunt er oneindig mee variëren en door hergebruik van buizen en koppelingen is het frame ook nog eens duurzaam.

reclamebord buiten blindframe image building den haag

Blindframe

Het blindframe is een stijlvol, strak product en is zeer geschikt voor zowel tijdelijke als langdurige uitingen. Er wordt een geprint doek strak om een aluminium profiel gespannen waardoor het een (semi)permanente uitstraling krijgt.

reclamebord buiten trotter mobiel billboard image building den haag

Trotter billboard

De Trotter is het meest mobiele reclamebord voor buiten en tevens de eerste mobiele reclamedrager! Trotters zijn op vrijwel iedere ondergrond te plaatsen en zijn echte eyecatchers met de uitstraling van straatmeubilair.

De voordelen van een
reclamebord voor buiten

Samengevat zijn dit de voordelen van een reclamebord buiten:

  • Vrijwel op iedere locatie te plaatsen;
  • Daarnaast zijn reclameborden zowel tijdelijk als langdurig in te zetten;
  • Nagenoeg ieder formaat behoort tot de mogelijkheden;
  • Maar de uiting is ook relatief eenvoudig te verwisselen;
  • Veranderingen in de omgeving vallen op.

We adviseren je graag!

Onze technische specialisten komen graag vrijblijvend langs op locatie om de situatie te bekijken. Zoals gezegd brengen zij een passend advies uit over het meest geschikte reclamebord voor buiten. Al met al brengen wij ruim 25 jaar  de beste mogelijkheden voor reclameborden en projectborden buiten in kaart. Wij nemen het traject, van inmeten, klic-melding tot plaatsing volledig voor je uit handen.

Ons team staat klaar voor al je vragen. Vul hiernaast je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Liever direct contact? Bellen kan natuurlijk ook.

T: 070 – 315 10 90
E: sales@imagebuilding.com