Reclamebord buiten, snel geregeld in elke vorm en maat

Wil jij de boodschap over je merk, product of dienst laten opvallen in de openbare ruimte? Of je nu op zoek bent naar een staand reclamebord buiten of naar gevelreclame… Image Building is landelijk specialist en levert reclameborden in (nagenoeg) iedere vorm en maat. En dit doen wij full service, we nemen je dus alle werkzaamheden uit handen. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag dan direct vrijblijvend advies aan via dit formulier.

Image Building levert jouw reclamebord buiten binnen circa tien werkdagen

Wij plaatsen niet alleen reclameborden, wij verzorgen het project van A tot Z. We komen langs voor advies op locatie, zorgen dat alles juist wordt ingemeten. Onze creatieve DTP-ers maken (indien gewenst) geheel kosteloos een ontwerp op en wanneer het ontwerp akkoord is printen wij alles in eigen beheer. Ook het bouwen, vervoeren en monteren op locatie van de frames/reclameborden doen wij volledig met eigen mensen. En dit alles altijd binnen ca. 5 tot 10 werkdagen!

Ik wil advies op maat!

Jurriaan Otting accountmanager Automotive Retail

Jurriaan Otting
Accountmanager Automotive & Retail

Innovatief in reclameborden voor buiten (en binnen)

Image Building is ontstaan vanuit de vraag naar een alternatief voor het traditionele houten vastgoedbord. Het aluminium buizenframe bleek gebruiksvriendelijker en bovendien duurzamer. Sindsdien hebben wij ons assortiment uitgebreid met nog drie basisproducten die we op eindeloos veel manieren kunnen toepassen als reclamebord buiten. We bieden onze klanten altijd een oplossing op maat.

Blindframe hangend enkel reclamebord buiten image building
BLINDFRAME
Aluminium buizenframe buitenreclame image building
BUIZENFRAME