• Binnen 48 uur een offerte
  • Advies op maat
  • 30+ jaar ervaring
  • Levering door gehele Benelux

4,8

Expositieborden en expositiepanelen

Breng je expositie, tentoonstelling, voorstelling of ander cultureel event bij je doelgroep onder de aandacht met duurzame expositieborden en expositiepanelen van Image Building. 

Wij verzorgen de productie en de plaatsing van de expositieborden en expositiepanelen en halen ze na afloop weer op. Je hebt nergens omkijken naar.

Bekijk producten Direct een offerte

Dit kun je van ons verwachten

Full service bij
Image Building

Korte levertijd

Binnen circa 48 uur ontvang je vrijblijvend een offerte, inclusief grafisch ontwerp (optioneel). Het expositiebord of expositiepaneel wordt na goedkeuring binnen 5-10 werkdagen geplaatst.

Maatwerk

Alle expositieborden en expositiepanelen worden voor jou op maat gemaakt.

Alles onder één dak

Van het grafisch ontwerp en de productie tot het plaatsen en verwijderen van de expositieborden en expositiepanelen. Wij nemen alles uit handen.

Internationaal actief

We plaatsen onze expositieborden en expositiepanelen in heel Nederland en daarbuiten.

Duurzame expositieborden voor kunst en cultuur

Onze expositieborden zijn gemaakt van duurzame materialen, zoals hoogwaardig en recyclebaar aluminium en kunststof. Na afloop van het project doneren we de doeken van de expositieborden aan stichtingen, zoals Mijn Buuf, die er tassen van maken. 

Bovendien bieden we je de optie om voor PVC-vrije doeken te kiezen, waardoor het expositiebord nog duurzamer wordt.

Tel daar het maatwerk en de vele toepassingsmogelijkheden bij op en je hebt de perfecte oplossing voor het neerzetten van een cultureel krachtige boodschap in de openbare ruimte.

duurzame materialen

Meer weten over expositieborden en expositiepanelen?

Wil je meer weten over onze producten, heb je behoefte aan advies of wil je vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Ons team staat voor je klaar!

Bel ons Stuur een bericht

Team Overheid, Cultuur & Events