Gemak dient de mens! Daarom bestel jij in slechts een paar simpele stappen snel en gemakkelijk jouw verkoop- of verhuurbord. In deze blog lopen we het proces met je door zodat jij niet voor verrassingen komt te staan. En je weet direct hoe wij te werk gaan en wat er achter de schermen gebeurt vanaf het moment dat jij een offerte aanvraagt totdat we het vastgoedbord op de door jou gewenste locatie plaatsen. Lees je mee?

vastgoedbord staand enkel met verkochtstrook

1) Geef je wensen door

Dit is misschien wel direct de meest belangrijke stap. Want hier draait het allemaal om: jouw wensen! Want jij wil een vastgoedobject zo snel mogelijk weer verkopen of verhuren. Toch? Wees trouwens niet getreurd als je nog niet exact weet wat je wil en wat er op jouw uiting moet komen. Wij hebben ervaren professionals in dienst die jou daarbij een gedegen advies kunnen geven. Daarover meer in stap 2.

Maar hoe geef je die wensen dan door aan ons? Heel simpel, je kunt ons bellen, een mailtje sturen of je vult het makkelijke offerteformulier op onze website in. Alle drie de wegen leiden naar ‘Rome’. Handig toch? Zo kun je de manier van communicatie kiezen die bij jou past! De eerste stap is zojuist gezet.

2) Wij geven advies over het vastgoedbord

Yes! Ontvangen. Jouw wensen komen direct bij de juiste persoon terecht die er vaak meteen mee aan de slag gaat. Stel, er zijn elementen in jouw aanvraag nog onduidelijk, niet bekend. Of je weet simpelweg eigenlijk nog helemaal niet wat je precies wil. Dát is waar de ruime ervaring in vastgoedreclame van onze medewerkers om de hoek komt kijken. Zij schatten de situatie in, bekijken het vastgoedobject waar het bord voor bedoeld is en leggen daar de aanvullende informatie naast alvorens ze een passend advies uitbrengen.

Meestal is het zo dat wij via Google Maps een hele goede schatting kunnen maken voor de juiste grootte van het verkoopbord. Maar af en toe kan het ook voor komen dat het via internet niet te zien is of dat het toch goed is dat er iemand van ons langs komt op locatie. Deze specialist komt de situatie ter plekke bekijken en meet het object op. Vooral bij stickers komt dit erg nauw en is het dus van belang.

Nog geen ‘artwork’ voor jouw verhuur- of verkoopbord? Geen probleem! Ons team van creatieve DTP’ers maakt een voorstel voor je. Dit bieden we aan als service en is daarom helemaal gratis!

vastgoedbord raamsticker retailruimte 1000x500

3) We sturen je een offerte toe

Dus, jouw wensen staan op papier, de boel is ingemeten én er is een visueel voorstel. Dan mist er nog één ding: een financieel voorstel. Met grote zorg stellen wij een scherpe en vrijblijvende offerte voor je op en sturen je deze toe. Toch nog aanpassingen? Geen probleem, buitenreclame is maatwerk dus we passen het voor je aan waar nodig.

4) Na akkoord

Is de offerte volledig naar wens? Mooi! Dan kunnen wij na akkoord jouw vastgoedbord vaak al binnen circa 5 werkdagen plaatsen. Dit is natuurlijk nog wel even afhankelijk van een aantal factoren. Zijn de juiste beelden aangeleverd? Zijn de beelden die onze DTP-afdeling heeft gemaakt akkoord? Of moeten daar nog correcties op plaatsvinden? Na elke correctieronde krijg jij als opdrachtgever de beelden te zien. Aan jou dan de taak om de beelden te bevestigen of eventuele aanpassingen door te geven.

vastgoedbord hangend aan gevel 1000x500

5) Het plaatsen van jouw vastgoedbord

Zodra de offerte akkoord is en de beelden zijn bepaald is het eindelijk zover, het bord kan geplaatst worden! We brengen de afdeling planning op de hoogte van het project. Printen jouw vastgoedbord en zetten hem klaar voor transport en montage. De volgende dag laden onze monteurs het reclamebord in en rijden naar de door jou gewenste locatie. Van tevoren krijg je te horen op welke dag we langs komen en wanneer onze monteurs bijna op locatie zijn bellen we je vaak even. Het is niet noodzakelijk om tijdens de plaatsing aanwezig te zijn, maar het is natuurlijk wel handig en leuk om te zien!

6) Afronding

Na de plaatsing ben jij eigenlijk degene die bepaalt hoelang het proces door gaat. In principe huur je het vastgoedbord voor de duur van het project. Er kan natuurlijk iets veranderen gedurende dit project. Een object raakt verhuurd of verkocht bijvoorbeeld. Geen probleem! We komen gratis een verhuurd of verkocht sticker op de uiting aanbrengen. Het is eveneens mogelijk om het beeld te wisselen. Ook dit vraag je snel en eenvoudig bij ons aan. We zorgen dan voor een nieuwe uiting en vervangen deze vlot en vakkundig op locatie. Zo hoeft het bord niet van de muur of van zijn plek en heb jij snel een vastgoedbord dat altijd up-to-date is. Makkelijk toch?

Nieuwe huurders/kopers in het pand getrokken? Dan heb je de uiting waarschijnlijk niet meer nodig. Wij komen het bord netjes voor je verwijderen en verhelpen eventuele boorgaatjes in de voegen. Achteraf merkt niemand meer dat er ooit iets heeft gehangen. Zo heb jij geen stress of moeilijkheden rondom het plaatsen, vervangen óf verwijderen van vastgoedborden en kan jij je concentreren wat voor jou echt belangrijk is.

vastgoedbord raamsticker met verhuurdstrook 1000x500

Zoals je ziet is het dus vrij eenvoudig om een vastgoedbord  te bestellen. Ben je nou enthousiast geworden, maar wil je eerst even rustig kijken naar wat voorbeelden uit de praktijk? Klik dan op onderstaande button en neem een kijkje in ons portfolio!

INSPIREER MIJ!