De Expo Houten staat op woensdag 6 en donderdag 7 november in het teken van de Tankstation Vakbeurs. Misschien wel het grootste evenement voor de tankstationbranche in Nederland en België! Twee dagen vol brandstoffen, carwash en convenience. Maar ook aan marketing en reclame moet gedacht worden. Daarom is Image Building aanwezig tijdens deze beurs met haar meest innovatieve product dat bij uitstek geschikt is voor de Petrol branche. Waarom? Dat lees je in deze blog!

Tankstation vakbeurs

Tijdens de Tankstation Vakbeurs vind je vooral veel nieuwe trends en ontwikkelingen uit verschillende vakgebieden. Naast oplossingen voor brandstof, shops en laadpalen vind je dus ook de nieuwste trend op het gebied van snelweg- en tankstationreclame. Want, hoe weten alle automobilisten anders dat je de laagste prijzen hebt, de beste brandstof, leukste winactie of een heerlijk broodje in de aanbieding hebt? Juist! Daarom nemen wij een slim en innovatief product mee naar de beurs zodat je hem zelf kunt ervaren: de Trotter!

Je kunt ons op de beursvloer vinden op Stand T.613. Maar daar zul je ongetwijfeld niet aan voorbijlopen. We tonen namelijk de Trotter op onze stand, die trekt zeker de aandacht! Dat zul je zelf ook ervaren: het Trotter effect.

Waarom buitenreclame op de Tankstation Vakbeurs?

Simpel! Een goed samenspel tussen fysieke en digitale communicatie draagt bij aan een beter verkoopresultaat. De tankstationbranche is een industrie die natuurlijk staat voor kwaliteit, kwantiteit en betrouwbaarheid. Marketing en reclame zijn voor deze industrie een belangrijke pijler als het aankomt op verkoop én cross-selling. Brandstof is namelijk een product dat mensen gewoon nodig hebben. Daarvoor komen ze tenslotte langs, maar waarom kiezen ze voor jouw station of vestiging? Daarvoor gebruiken we  creatieve en sterke buitenreclame.

Tankstation vakbeurs expo houten buitenreclame trotter

De Trotter als tankstationreclame

Trotter is de eerste hoogwaardige mobiele buitenreclamedragers. Hij bestaat uit een fraai afgewerkte betonnen voet, een in hoogte verstelbare reclamezuil en een duurzaam ontwikkelde kap met dubbelzijdige beelddrager. De inzet van deze billboards biedt de ideale gelegenheid om jouw (tijdelijke) campagnes te communiceren naar een groot publiek. En het gaat natuurlijk verder dan alleen actiereclame, denk bijvoorbeeld ook eens aan arbeidsmarktcommunicatie.

Trotters zijn op nagenoeg elke ondergrond te plaatsen. Door hun innovatief ontwerp is het niet nodig om een Trotter in de grond te verankeren, waardoor er geen rekening gehouden hoeft te worden met ondergrondse kabels en leidingen. Hetgeen zeer belangrijk is bij tankstations. Dat is een opluchting toch?!

Daarnaast zijn Trotters natuurlijk voor vrijwel iedere branche in te zetten. Een veelzijdig product dat bijvoorbeeld ook zeer krachtig is in de retail- en automotive branche.

tankstation vakbeurs trotter reclame

Ontdek het Trotter effect op de Tankstation vakbeurs

Ben je nou nog niet helemaal overtuigd van de kracht van de Trotter. Kom dan zelf het Trotter effect meemaken tijdens de Tankstation Vakbeurs op woensdag 6 en donderdag 7 november in de Expo Houten. Image building vind je op stand T.613 waar ons team van communicatiespecialisten klaar staat voor al jouw vragen. We nodigen je dan ook van harte uit om onze stand te bezoeken en zelf te ervaren hoe Trotter én onze andere producten jouw tankstation of vestiging in de markt kunnen zetten. En misschien hebben we ook nog een zeer aantrekkelijke beursactie voor je!

Zien we je dan?

ONTDEK MEER TANKSTATIONRECLAME